Styrker satsningen på sosiale medier

PR-byrået JCPR øker sitt fokus på sosiale medier med to nye rådgivere.

83859 cb45e original
Fra venstre: Daglig leder i JCPR, Henrik Juel Teige. Christian Kruse og Victoria Allan.

Christian Kruse (28) og Victoria Allan (28) er ansatt som sosiale medier-rådgivere i JCPR. Begge har jobbet som Community Managere for Isobar Norge, men skal nå utnytte sin sosiale medier-ekspertise til å bistå JCPs kunder. – Vi er veldig stolte over at to så talentfulle rådgivere ønsker å jobbe for oss. JCPRs fokus er å hjelpe selskaper med å finne sine delbare historier, og med Christian og Victoria på laget vil vi levere enda bedre arbeid til våre kunder, sier Henrik Juel Teige, daglig leder i JCPR.

Christian Kruse er utdannet i sosiologi, samt i digital markedskommunikasjon fra Norges Kreative Høyskole. 28-åringen fra Florø har bakgrunn som community manager i Centerteam Reklamebyrå og Isobar, og har i tillegg jobbet med merkevarer som Lush, Deli de Luca, BBC Brit, Huawei og Norwegian.

– I JCPR ser de alltid mulighetene, og de ansatte jobber sammen under en felles filosofi: at innholdet vi lager skal være delbart. De har allerede levert svært gode arbeider, og kundeporteføljen deres er rett og slett imponerende, sier Kruse.

Community Manager og tekstforfatter

Victoria Allan er fra Oslo, og har jobbet som Community Manager og tekstforfatter for Isobar Norge siden 2013. Hun var en sentral brikke i etableringen av det som i dag er byråets «Social»-avdeling, der hun var eneste rådgiver det første året. I dag er denne avdelingen Isobar Norges største satsningsområde.

– Jeg gleder meg til å jobbe i et kreativt og stimulerende miljø, og til å skaffe oss flere nye og spennende kunder. Ikke minst ser jeg frem til å lære mye nytt av alle de kompetente menneskene som er samlet her på huset, sier Allan.

28-åringen har ett studieår med kunsthistorie bak seg, samt en bachelor fra tekst og skribent-linjen ved Westerdals ACT.


Annonse: