Sunniva Richardsen til JCP PRAD: – Her trives jeg!

Sunniva Richardsen (35) er ansatt som grafisk designer i JCP PRAD.

JCP Lars Kirkholm og Sunniva Richardsenx
Lars Kirkholm og Sunniva Richardsen. Foto: JCP PRAD

– Sunniva har levert siden dag én, og vi er veldig glade for å ha henne på plass. Både er hun en drivende dyktig grafisk designer og fordi hun bidrar veldig positivt i gruppa, sier byråleder i PR- og reklamebyrået JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm.

– Vi opplever stadig økt etterspørsel etter tjenester fra design- og animasjonsteamet vårt, og Sunnivas digitale kompetanse er et viktig tannhjul i maskineriet vårt, fortsetter han.

Richardsen er utdannet grafisk designer og UX-designer. Hun har tidligere jobbet sju år som designassistent i Varnergruppen, der hun blant annet designet babyklær for Cubus. Starten i JCP har gitt mersmak, og nå gleder hun seg til fortsettelsen.

– Først og fremst er det på grunn av de morsomme arbeidsdagene. Vi har mange spennende kunder, fra store til små, og veldig varierte oppgaver. Det er viktig å trives i jobben, og det gjør jeg her, sier Sunniva Richardsen.

– Bonusen er de fine og morsomme menneskene. Jeg hadde hørt at JCP er en god arbeidsplass med et godt miljø, og det stemmer bra, så jeg er veldig glad for at jeg har landet jobb akkurat her, fortsetter hun.