Superponni henter ny ponni på fôr

Etter oppstarten i august har det nyetablerte byrået Superponni fått sving på beina. Nå henter de Elise Gumaer som ny designer.

Elise med ponni

Elise Gumaer ble nylig ferdig med en master i visuell kommunikasjon fra Solent University i Southampton. Etter utdanningen har hun jobbet freelance med design og illustrasjon, hvorpå hun ble kjent med folka i Superponni i 2020. Siden har de holdt kontakten, og nå blir hun altså en del av stallen.

– Elise har imponert oss på alle måter siden vi ble kjent, sier Tor Martin Norvik, kreativ leder i byrået. – Hun er visuelt sterk og et stort designtalent, med en genuin lidenskap for faget. I tillegg har Elise en personlighet og en nysgjerrighet det er lett å bli glad i. Vi som har holdt på en stund i bransjen trenger å bli utfordret av ungt blod, og det får vi plenty av i Elise. Dessuten er det litt stilig at Superponni nå har kontor i London, sier han.

Planen er at Gumaer skal jobbe for byrået delvis fra kontoret i Trondheim, men også fra London, hvor hun for tiden bor. Samarbeidet skal foregå digitalt, med fysiske arbeidsuker innimellom.

– Hvis det er noe vi har lært av korona, så er det at det går fint å jobbe sammen remote, sier Trine Lise Kristiansen, daglig leder i Superponni. – Men vi håper å sitte sammen så mye som mulig, spesielt når hun skal besøke familien sin på Frosta. Å få Elise i stallen er uansett et kupp, både for kundene våre og oss som kolleger. Det blir fleksibelt og fint, og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent og lage fantastiske ting sammen, avslutter hun.

Superponni er nå blitt fem. Det er én mer enn sist byrået var i Kreativt Forum.