Talenter fra tre kontinenter til Bleed

Bleed har ansatt designtalenter fra USA, Kina, Peru og Frankrike.

Talenter fra tre kontinenter Bilde
Fra venstre: Camila Watson Rodriquez, Lucie Moriceau, Betty Zhiqin Lu og Dan Anecito.

Bleed har ansatt fire nye designere til sine studioer i Oslo og Wien. De fire representerer en miks av kulturer og disipliner, og blir viktige bidrag i byråets videre utvikling.

Betty Zhiqin Lu er fra Kina, men er utdannet i Canada og Storbritannia. Hun har en bachelorgrad i grafisk design og kreativ programmering fra Central Saint Martins. Betty har vunnet de høythengende prisene D&AD New Blood og CSM identity design.

– Jeg opplever at Bleed lager kommunikativt design som har innvirkning folk, både funksjonelt og kulturelt. Det er derfor jeg ville akkurat hit, sier Betty.

Amerikanske Dan Anecito er utdannet ved Oregon State University og har erfaring fra grafisk og digitalt design innen en rekke bransjer.

– Jeg har lenge samlet på inspirerende nordiske design-caser, men begynte raskt å lagre Bleed-arbeider i en egen mappen. Tilnærmingen deres til design føles så smart og forfriskende. Jeg kunne ikke vært mer begeistret for å jobbe med og rundt slike dyktige folk, sier Dan.

Lucie Moriceau er en franske grafisk designer med erfaring fra byråer i Paris og Amsterdam, der hun har utviklet en særlig interesse for typografi og illustrasjon.

– Jeg ville et sted som både er lite og stort samtidig, og med stor variasjon i typen prosjekter og talentfulle kollegaer, sier Lucie.

Camila Watson Rodriquez er opprinnelig peruansk, men har bodd 16 år i Tyskland og Østerrike. Hun har en master i digitalt design og er opptatt av skjæringspunktet mellom funksjonalitet, estetikk og mening.

– Bleed har lenge fanget oppmerksomheten min. Konseptene de lager er ikke bare estetiske og dynamisk, men er også sterke på historiefortelling, sier Camila.

Betty, Lucie og Dan begynner alle ved Bleeds studio i Oslo, mens Camila begynner i Wien. Det uavhengige, norskeide designbyrået teller nå totalt 21 ansatte.