TANK fyller på

Yrja Flem er ny konsulent i Tank Trondheim.

90488 ec401 original
Tank Design Trondheim teller nå fem medarbeidere. Her er tre av dem: Konsulent Yrja Flem, senior designer og partner Siri Selnæs og grafisk designer Espen Varslot.

– Vi har fulgt med på Yrja helt siden vi jobbet med Kosmorama for over 10 år siden. Hun er en en dreven igangsetter og gjennomfører, med gode pedagogiske evner. Vi gleder oss til å få denne virvelvinden med bredt nettverk og masse energi inn på kontoret, sier partner og daglig leder i Tank Trondheim, Monica Kvinge.

Yrja Flem har over 17 års erfaring med kommunikasjon innen kultur, næringsliv og offentlig forvaltning.

– Kompetansen hennes omfatter all type kommunikasjon, fra omdømme- og PR-arbeid til merkevarebygging og tekstproduksjon, verdifull kunnskap i ethvert designprosjekt, fortsetter Kvinge.

– Å få muligheten til å jobbe på et designkontor som skaper og forvalter sterke visuelle identiteter er noe jeg gleder meg til å ta del i, sier Flem, som er glad i regionen hun bor i.

– Trøndelag har en enorm energi og skapervilje. Vi har et rikt kulturliv, vi har store innovative miljøer og drivende dyktige matprodusenter, for å nevne noe.

Hun er også fornøyd med å ha landet jobb i Tank.

– Tank leverer design i toppklasse. Trøndelag trenger dette, avslutter hun.