Tante Ragni til Tante Randi

Enda en familieforøkelse hos Tante Randi: Ragni Reitan Haugum blir den tiende tanten i rekken.

94054 16ba7 original
Tante Randi (bak) med ny prosjektleder Ragni Reitan Haugum.

Ragni Reitan Haugum kommer fra McCann der hun har jobbet som prosjektleder på kunder som Tine, Rema1000, Statnett og Apotek1. Før det var hun hos DDB hvor hun hadde ansvaret for McDonalds, og der hun etterhvert også fungerte som Marketing Manager.

– Etter et par tips fra folk jeg virkelig respekterer, dukket navnet Ragni opp som en av de mer stødige prosjektlederne i reklamebransjen. Hennes «ja», nest etter min kones, er et av de bedre «ja'ene» jeg har fått, sier kreativ leder Tore Woll.

Haugum har i tillegg vært engasjert som faglig leder og hovedfaglærer ved prosjektlederutdanningen på Niss/Westerdals, samt undervist i dans og koreografi via Den Kulturelle skolesekken i mange år.

– Vi har etterhvert fått mye tillit, og huser nå 12 tanter (inkludert to frilansere). Da er det livsviktig å balansere karamellpuddingen og waleskringlen så de ikke går i bakken. Samtidig har vi utviklet vårt eget produkt for dyptgående kvalitativ innsikt, døpt Slabberas™, som skaffer til veie verdifulle drivere. Og da må vi ha stålkontroll. Ergo: Vi trenger en Ragni, slår Woll fast.

Tante Randi reklamebyrå nærmer seg to år, mens personen Tante Randi akkurat fylte 96 år.