Tarek Selim til Tinagent

Tinagent ansetter tidligere Publicis-produsent Tarek Selim og styrker med det filmavdelingen.

2023 11 Tinagent portrett 20979xx
Tarek Selim og Trine Guttulsrød. Foto: Trine Hisdal / Tinagent

Tarek Selim kommer sist fra stillingen som Head Producer i Publicis og har de siste årene jobbet med produksjon av reklamefilm og TV-serier hos blant annet NRK, Anti, Publicis og TRY.

– Med solid erfaring og evne til å skape gode samarbeid på tvers av kreative team, vil Selim spille en viktig rolle i å sikre at Tinagent fortsetter å levere produksjoner av høy kvalitet, sier Production Manager og Tinagent-partner Trine Guttulsrød.

– Vi er stolte av å ha fått med Tarek på laget. Han har en svært god forståelse for produksjonsfaget, og er en dyktig produsent med bred og relevant bakgrunn. Vi gleder oss til en spennende høst hvor han blir med å videreutvikle Tinagent. I tillegg er han en bra fyr med masse positiv energi, det kommer godt med på tidvis lange opptaksdager, legger Guttulsrød til.

– Det er skikkelig stas å få være med å bygge videre på filmsatsingen til Tinagent. Gjengen her har levert kvalitet og profesjonalitet på et så skyhøyt nivå i alle år, så standarden er allerede satt. Nå starter jobben med å få vist frem gullet som er de eksisterende regissørene våre, samtidig som vi holder øynene åpne for spennende nye talenter. Jeg gleder meg, sier Tarek.

Om Tinagent

Tinagent (1995) har utviklet seg fra et tradisjonelt fotografagentur til et produksjonsselskap for foto og film, og består av fotografene og regissørene, Pål Laukli, Sigve Aspelund, Sune Eriksen, Trine Hisdal, Knut Bry, Lisa Westgaard, Dusan Reljin, Cathrine Wessel, Sebastian Ludvigsen, Thomas Qvale, Jonathan Vivaas Kise, Eirik Evjen, Torgeir Rørvik, Aksel Jermstad og Morten Borgestad.