Teknologitopp skal lede byråhuset Apriil

Erik Samsonsen hentes inn som ny leder i byråhuset Apriil og som konserndirektør i Media Bergen. Samsonsen kommer fra stillingen som regiondirektør i Atea Vest.

Erik Samsonsen
Erik Samsonsen blir direktør i Media Bergen-konsernet og leder for konsernets storsatsning Apriil. Foto: Apriil

– Med Erik får vi en erfaren kommersiell leder som forstår forretning og teknologi, men som samtidig skjønner at det er folkene og kulturen som skaper magi og resultater. At han i tillegg bor i Bergen hvor vi har hovedkontor, er et pluss, sier Ove Grønnevik, gründer i Media Bergen.

Erik Samsonsen (38) har de siste 14 årene jobbet i Norges største teknologiselskap Atea, senest som regiondirektør for Vestlandet. Samsonsen ble i 2019 kåret til Årets Unge Ledertalent av Bergen Næringsråd. Nå blir han direktør i Media Bergen-konsernet og leder for konsernets storsatsning Apriil.

– Det er motiverende å gå inn i et utfordrerbyrå som Apriil. Jeg ser fram til å jobbe sammen med de 150 kreative medarbeiderne for å finne bedre løsninger enn de som fantes i går, sier Samsonsen.

Åpningsfest i Bergen og Oslo

Ifølge Media Bergen har selskapet store ambisjoner for byråhuset Apriil, som i forrige uke hadde åpningsfest i det nye Apriil-huset i Bergen med nærmere 200 gjester. Denne uken har Oslo-kontoret åpningsfest i sine nye lokaler.

– På tross av et tøffere marked i 2023, ser vi store vekstmuligheter for Apriil de neste årene. Samsonsens hovedfokus de neste årene blir å bygge et enda sterkere Apriil, som skal bli Norges mest spennende kreative miljø, sier Grønnevik.

Erik Samsonsen starter i jobben 1. januar 2024.