Tenk, de har blitt flere

Tenk kommunikasjon ansetter tre nye medarbeidere. Byrået i Grensen teller nå 17 hoder.

77336 5f1b5 original
Marie Aasbrenn, Elise Mundal og Hilde Cecilie Henriksen er i full sving hos Tenk Kommunikasjon.

Tenk har ansatt en konsulent og to digitale innholdsprodusenter, og med det har byrået i sitt 17. nådd like mange medarbeidere.

Hilde Cecilie Henriksen kommer inn som konsulent. Hun har lang erfaring, blant annet fra markedsføringsledelse i selskaper som Statoil Fuel & Retail (CircleK), McDonald’s, OBH Nordica og Plan Norge.

Marie Aasbrenn og Elise Mundal skal fylle rollene som digitale innholdsprodusenter. Aasbrenn har en master i samfunnskommunikasjon, med spesialisering innen innholdsmarkedsføring, og har erfaring fra Webtra c. Mundal har blant annet en master i internasjonal markedsføring fra England og har bakgrunn innen digital kommunikasjon og markedsføring fra ulike bransjer, sist fra Radisson Blu Hotel & Resorts.

Daglig leder i Tenk, Geir Holm føler seg begunstiget.

– Vi er privilegerte som jobber i en bransje hvor det skjer mye spennende, og ikke minst med kunder som har ambisiøse og interessante målsetninger fremover. Når vi på toppen av dette klarer å være i vekst, og gjennom det får anledning til å jobbe sammen med nye, dyktige folk, da snakker vi «trippel privilegia», avslutter han.