Thomas Blom til Nine Yards

Brand Experience-byrået Nine Yards har ansatt ny prosjektleder.

90188 5fdfd original
Thomas Blom er ny prosjektleder i Nine Yards.

De siste årene har Thomas Blom jobbet som Experience Manager i Starcom. Han har tidligere erfaring fra Brand Experience-byrået Fieldwork samt fra Adapt AB, som leverer teknikk og eventer i Sverige.

– Jeg har alltid likt hvordan Nine Yards jobber sammen med kundene sine. Være seg turer til utlandet eller store konferanser, så har Nine Yards alltid har vært dyktige på å engasjere både ansatte internt og kunder man møter eksternt i sine oppdrag. Nå gleder jeg meg til og jobbe sammen med teamet i Oslo og Sverige, og sammen skape gode merkevareopplevelser for våre kunder her i Norge, sier Thomas Blom.

«Innenfra og ut»

Ifølge Managing Director og partner Marcus Håkonsen har Nine Yards og Blom kjent hverandre lenge, og jobbet sammen på mange ulike produksjoner i Sverige.

– I Thomas får vi en kreativ og strukturert prosjektleder som også kommer med masse kunnskaper fra tiden sin i Starcom. Han vil bidra sterkt både internt og eksternt i våre prosjekter etter vårt mantra «innenfra og ut». Det er med stor glede og entusiasme vi ønsker Thomas velkommen hjem til Nine Yards, sier Håkonsen.