Tidligere snowboardstjerne til JCP Event: – Han er et kjempetilskudd

Han har blant annet tre X Games-gull i bagasjen. Nå er Andreas Ygre Wiig klar for nye oppgaver i Akersbakken 10.

Martin og Andreas
Fra venstre: Teamleder Martin Mathisen og Andreas Ygre Wiig. Foto: JCP Event

Andreas Ygre Wiig er et kjent navn for mange grunnet sin fremgangsrike snowboardkarriere. 42-åringen kan blant annet skilte med tre gull i X Games og seire i flere store internasjonale konkurranser. Han har også vært deltaker i den 9. sesongen av «Mesternes Mester», og var ekspertkommentator for TV 2 under OL i Sotsji.

Etter idrettskarrieren har han blant annet ledet eiendomsutviklingsprosjekter i H&W Eiendom, gjort konsulentarbeid for Red Bull, der han hadde ansvar for å bygge opp energidrikkprodusentens norske ambassadørteam, og tatt en bachelor i digital kommunikasjon og markedsføring fra BI.

– Jeg har opparbeidet meg mye praktisk og faglig kompetanse gjennom både karrieren og etter, som jeg kan bruke her i JCP. Nå ønsker jeg å utvikle meg videre, og jeg er overbevist om at JCP Event er det rette stedet for meg å gjøre nettopp det. Det er veldig givende å jobbe med et felt som bidrar til å skape glede og samhold i en bedrift. Fra snowboardkarrieren er jeg vant til å jobbe mot konkrete mål, og det er noe jeg tar med meg inn i arbeidet med eventer, sier Ygre Wiig.

Han er ikke ukjent med JCP fra tidligere.

– Jeg vokste opp i Asker, og husker at JCP var en synlig oppstartsbedrift der på slutten av 90-tallet. Jeg er dypt imponert over den utrolige reisen JCP har hatt frem til i dag, og ser frem til å være med på ferden videre. I JCP blir jeg en del av et bredt kompetansemiljø, der det å ha det gøy og sette seg høye mål er en del av kulturen. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Byråleder i JCP Event, Tine Jensen, er strålende fornøyd med å ha Ygre Wiig med på laget.

– Andreas har en unik bakgrunn, kompetanse og en uredd tilnærming som gjør at han passer perfekt inn hos oss. Vi er veldig glade for å ham med på laget, og han kommer til å bli en kjemperessurs for JCP, sier Jensen.