Til Breakfast fra Trigger

Breakfast fortsetter å styrke sin digitale satsing og har nå hentet innholdsrådgiver Henrik Bydal fra Trigger.

53681 36f7a original
Henrik Bydal har ny jobb som innholdsrådgiver i Breakfast. Foto: Breakfast

Henrik Bydal har bred erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen, jobbet med noen av landets største merkevarer og vært med på flere prisvinnende kampanjer. Hos Breakfast blir han sentral i arbeidet for flere av byråets kunder som Sparebank 1, Felleskjøpet, Fiat, Alfa Romeo og Slottsfjell.

– Jeg har hatt det ekstremt bra hos Trigger, både faglig, sosial, men Breakfast kunne jeg ikke takke nei til. Våre tanker om kommunikasjon var for like til at det kunne være mer enn en tilfeldighet. Reisen de har lagt ut på virker veldig spennende, folka er superflinke og jeg gleder meg stort, sier Bydal.

– Det er mye spennende på gang for tiden, og Henrik og resten av gjengen er allerede i full sving med både store, små og helt nye prosjekter, forteller Thomas de Vries, kommunkasjonsrådgiver og partner i Breakfast.

Kreativ leder og partner Christian Braathen utbroderer.

– Fremtiden ser lys ut, vi jobber hardt og målrettet med både nye og eksisterende kunder. Noe som gir gode resultater og mye energi. Å få folk som Henrik med på laget er veldig stas. Henrik har verdifull kunnskap og erfaring som passer Breakfast perfekt, og han vil være med å styrke våre leveranser på flere områder, avslutter Braathen.


Annonse: