Til Hyper fra Ernö og Madrid

Med Knut-Ole Mathisen og Eva Dufey med på laget har Hyper et design-team som teller 10.

73855 75581 original
Eva Dufey og Knut-Ole Mathisen går inn i Hypers design-team, som nå teller 10. Foto © Hyper

Knut-Ole Mathisen slutter seg til Hypers designteam etter fem trofaste år i Ernö hvor han har jobbet som ferdiggjører og digital designer. Fra tidligere av har han utdanning innen Mac-design fra MI samt Informatikk fra Høgskolen i Hedmark.

– Han har en lidenskap for tegning og de små detaljene som får alt til å poppe, sier teamleder Thuy Gia Nguyen.

Mathisen trer inn i rollen som designer og formgiver.

– Det å få mulighet til å jobbe i Hyper, og få ta del i miljøet og den digitale kompetansen de sitter på, virket som en unik og utrolig spennende mulighet jeg bare ikke kunne gå glipp av. Jeg gleder meg til å bli en del av hyper-kulturen som med en fantastisk miks av design og teknologi kan bidra til å utfordre meg i fremtiden, sier Mathisen.

Interaksjonsdesinger

Eva Dufey får også sitt pass påskrevet i positive vendinger av teamleder Nguyen:

– En kreativ sjel med en strategisk og markedsrettet designbakgrunn, med et ekstra øye for kode og webutvikling.

Våren 2015 fullførte hun sin bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Høyskolen i Sørøst-Norge og IED (Istituto Europeo di Design) i Madrid. Siden studiene har hun jobbet freelance med forskjellige prosjekter innen visuell identitet, interaksjonsdesign og webutvikling. Hos Hyper trer hun inn i rollen som interaksjonsdesigner.

– Hyper har stort fokus på videreutvikling og deling av kunnskap, dette skaper et miljø hvor alle pusher hverandre til å bli enda bedre. Jeg har blitt utrolig godt tatt imot og stortrives allerede. I tillegg er jeg igang med spennende prosjekter som gjør hverdagen variert med mye rom for kreativitet, sier Dufey

– Designteamet til Hyper teller nå totalt ti designere, med kompetanse innen branding, UI, UX og illustrasjon. Jeg får ikke sagt det nok, men vi er utrolig heldige som får lov til å skape og innovere for den tiden vi er i nå, avslutter teamleder Nguyen.