To apputviklere til Beining & Bogen

Beining & Bogen ansetter Hans Fredrik Brastad og Denis Ligonja for å forsterke ekspertisen innenfor iOS- og Android-utvikling. Begge kommer fra tidligere jobb i Accenture.

87838 977aa original
Med obligatoriske perlesløyfer på: Hans Fredrik Brastad og Denis Ligonja. Foto: Oda Hveem, visuello.no

Hans Fredrik Brastad er ansatt som iOS-utvikler og kommer Accenture som systemutvikler, hvor han jobbet på prosjekter hos NAV og Telenor. Han har en bachelor i programmering fra Westerdals ACT.

– Her får jeg mulighet til å ha tett kundekontakt, å skape de løsningene som er best for kunden. Samtidig som vi får mulighet til å bygge løsninger fra A til Å med fremtidsrettet teknologi, noe jeg syns er veldig motiverende, sier Brastad

Denis Ligonja er ansatt som Android-utvikler. Han har tidligere vært digital testansvarlig og systemutvikler hos Accenture.

– Jeg gleder meg til å kunne tilby min erfaring og kompetanse innen systemutvikling. Samtidig så håper jeg i større grad å kunne bidra med min utdanningsbakgrunn som interaksjonsdesigner, enn det jeg har hatt mulighet til i tidligere prosjekter, sier Ligonja.

– Har truffet blink

– Vi spesialiserer oss på native apper på begge plattformer, så her har vi truffet blink ved å finne to som også passer veldig godt inn i Beining & Bogen. De er veldig gode på å ta til seg ny kunnskap, er kreative og opptatt av godt design og UX, noe som er veldig viktig når man skal lage gode app-opplevelser, sier Andreas Beining, daglig leder i Beining & Bogen.

– De to nyansatte er godt i gang, og har allerede fått utdelt sine obligatoriske perlesløyfer, avslutter han.

Beining & Bogen har jobbet med apper for navn som Kolonial.no, Godt Brød, Datek Wireless og Yale Doorman.