To interaksjonsdesignere til Bleed

Bleed styrker seg på interaksjonsdesign og har ansatt de nyutdannede AHO-studentene Guro Kobberstad Dysthe og Clementine Rusten.

Clementine og Guro til Bleed
Fra venstre: Guro Kobberstad Dysthe og Clementine Rusten.

De to har levert masteroppgaver ved Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo denne våren. Begge er designere som dyrker interessen for både det funksjonelle og det mer formmessige i designfaget.

– Jeg har lenge beundret den høye kvaliteten som Bleed leverer og deres spennende kundeportefølje. Jeg er veldig begeistret for å joine teamet i Bleed, det er et utrolig imøtekommende og dedikert miljø. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med gjengen og ser frem til fortsettelsen, sier Clementine Rusten.

– Som interaksjonsdesigner med et særlig blikk mot det visuelle, var Bleed et attraktivt sted for meg å søke. Prosjektene deres står frem for meg som konseptuelt spennende og helhetlig gjennomført, med et sterkt formspråk. Jeg er takknemlig for at de ville inkludere meg i teamet og ser frem til å forme prosjekter sammen, sier Guro Kobberstad Dysthe.

Clementine er allerede i gang mens Guro begynner i Bleed i midten av september. Med de to på laget teller Bleeds Oslo-kontor nå 16 designere, rådgivere og prosjektledere.

– I alt vi gjør forsøker vi å skape helhet og kontekst. Dyktige interaksjonsdesignere med stor forståelse for form og identitet, er avgjørende for at vi skal levere godt. Vi er veldig glade for at Guro og Clementine har valgt å begynne hos oss, sier partner og kreativ leder, Svein Haakon Lia.