To kreatører til Heisholt Inc.

Kreatørene John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen har begynt hos Heisholt Inc.

84574 2df14 original
John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen, til høyre i bildet, i full gang med Stavernfestivalen sammen med Heisholt Inc.’s Geir Helgi Birgisson (forrerst), festivalsjef Albin og markedssjef Claus Heiberg.

De kommer sist fra henholdsvis REACT by Konstellation & Republica Copenhagen og Geelmuyden Kiese, og er allerede godt i gang med kunder som Stavernfestivalen, Flybussen og Adams Matkasse.

– Vårt eneste mål er å lage så fete og effektive kreative jobber for oppdragsgiverne våre, og her passer Kim og John perfekt inn med sitt ambisjonsnivå, sin arbeidsinnsats og internasjonale erfaring, sier Erik Heisholt i Heisholt Inc.

I Heisholt Inc. får de nye kreatørene bryne seg på oppdrag som spenner fra store og kjente merkevarer som Adams Matkasse, Flybussen og Bank2 til Stavernfestivalen, Universal Music og promotering av kjente og store artister, til oppdrag og uttrykk av helt ukommersiell art.

Gullblyanten-vinnere til The Oslo Company

– Vi takker Christer Magnussen og Martin Brurås for en fantastisk innsats. De kom rett ut fra skolen for to år siden, og blant annet vært med på å lage og gjennomføre den beste jobben jeg har vært kreativt ansvarlig for noen gang, «The Live Minecraft» konsert. De forlater Heisholt Inc. med to ferske Gullblyant-gull i bagasjen, og vi ønsker dem all mulig lykke til i sin nye tilværelse i Christian Steen og Trond Kvernstrøms byrå, sier Erik Heisholt.