To kreatører til S & B-N

S & B-N styrker staben med Erik Berhus og Therese Karlsen. Det Kristiansand-baserte byrået teller nå syv personer.

88840 16415 original
Therese Karlsen og Erik Berhus er nye kreatører i S & B-N.

I år er det fem år siden S & B-N ble startet av Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland. I dag har byrået kunder som Hennig-Olsen Is, Dyreparken, Sparebanken Sør, Boen, NorgesEnergi og Phonero. Med de to nye tilskuddene teller byrået syv personer:

Erik Berhus (43) har 19 års erfaring fra bransjen og har jobbet som grafisk designer det meste av tiden. Han har tidligere jobbet i Fundament, og de siste fem årene har han drevet eget firma.

Therese Karlsen (21) går Grafisk design-linja på Noroff og hadde sin utplasseringstid hos S & B-N, noe som endte opp med ansettelse.

– S & B-N er satt sammen slik at vi alltid skal være en aktuell og oppdatert totalleverandør av reklame- og designtjenester uten å måtte ha alle fagdisipliner ansatt i byrået. Med Erik og Therese på laget får vi to meget dyktige kreatører med talent for design som tenker bredt, langsiktig og helhetlig. Erik har lang fartstid og Therese er helt fersk i bransjen, men begge har sterk lidenskap for faget, sier kreativ leder Christian Bråthen-Nordland.

Et sabla bra 2017

I 2017 ble S & B-N gasellebedrift, Sparebanken Sør ble årets markedsfører i Aust-Agder, Hennig-Olsen ble en av tre nominerte blant årets finalister i årets markedsfører i Vest-Agder, og under årets Sabla Bra Reklame- & designkonkurranse, vant byrået flest priser.

– S & B-N har et imponerende nettverk og spennende nasjonale merkevarenavn i kundeporteføljen sin som jeg gleder meg til å bidra på. En faglige sterk gjeng med mye god humor, dette blir Inspirerende og gøy, sier Erik Berhus.

– Jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha fått muligheten til å jobbe med den fine og dyktige gjengen i S & B-N, sier Therese Karlsen.