To nye designere til Anew

Merkevarebyrået Anew Branding fortsetter å vokse. Nylig hentet de to nye designere fra Chili og Amedia til sine lokaler i Art Gymsal i Harstad.

Damian anita marcus web
Fra venstre: Damian Cichocki, Anita Tennbakk og Marcus Lien Gundersen. Foto: Anew

Marcus Lien Gundersen er ansatt som senior designer og kommer fra en tilsvarende stilling i Chili, mens Damian Cichocki er ansatt som grafisk designer og kommer fra Amedia. Sistnevnte begynte før jul, mens Marcus kom i januar. Begge to er nå i full sving med både interne og eksterne prosjekter for byrået og deres kunder.

– Vi er utrolig glade for å ha disse to på plass, sier byråleder Anita Tennbakk.

– Vi har fått en stadig økende mengde av større oppdrag innen både design og kommunikasjon gjennom 2021, og hadde et behov for å øke kapasiteten vår innen både design, konseptutvikling og prosjektledelse. Damian og Marcus er svært talentfulle folk som tilfører oss masse, både faglig og kulturelt, legger hun til.

Fra to til åtte

For noen få år siden bestod Anew av kun to ansatte. Nå teller byrået åtte hoder med solid kompetanse innen alt fra innsikts- og strategiarbeid, til identitetsdesign, kommunikasjon og webutvikling.

– Vi har bygd stein på stein over flere år, og det er utrolig morsomt å se at det gir resultater. 2021 ble et veldig bra år for oss, til tross for at pandemien serverte oss noen utfordringer. Vi har i flere år hatt godt fotfeste lokalt, men 2021 ble året der vi fikk flere store oppdrag for kunder fra hele landsdelen. Ikke minst fikk vi jobbe med noen større nasjonale kampanjer. Det gav mersmak, sier Tennbakk.

Spennende utvikling i Nord-Norge

– Det har skjedd mye i kommunikasjonsbransjen i Nord-Norge de siste årene. Flere byråer har tatt store steg, og leverer nå veldig bra innen alt fra det strategiske, til utvikling av identitet, kommunikasjon og ikke minst filmproduksjon. Det er utrolig inspirerende å være en del av denne utviklingen, og vi opplever at vi er godt posisjonert innen flere aspekter av strategisk merkevarebygging. Med Damian og Marcus på laget er vi klare for å ta nye steg, sier byrålederen.