To nye designtalenter til Bold Scandinavia

Bold Scandinavia fortsetter å vokse og ansetter senior designer Jeanette Stavik fra Blake & Friends, og designer Metta Wangsa fra Heydays.

Bold Scandinaviax
Fra venstre: Jeanette Stavik, Tine Moe Løvberg, Metta Wangsa og Roar Sager. Foto: Thomas Ekström

Jeanette Stavik er en erfaren designer med tverrfaglig utdanning innen interiør- og møbeldesign, grafisk design, webdesign og interaksjonsdesign. I tillegg er Jeanette en dyktig illustratør. Hun har mange års erfaring i bransjen og har jobbet både in-house, som frilanser i Oslo og København og sist i Blake & Friends.

– Vi er utrolig glade for å ha en så stødig og allsidig kollega som Jeanette med oss på laget. Hun vil utvilsomt styrke kompetansen i byrået, sier byråleder Tine Moe Løvberg.

Jeanette har tidligere jobbet med kunder som Helsedirektoratet, Usbl, KLP, Entra, Novartis, Fram Eiendom, Ringnes, Northern og går rett inn i kundeoppdrag på noen av Bold sine største kunder.

– Jeg så det som en spennende mulighet å komme inn i Bold på nåværende tidspunkt. Det er store ambisjoner, høy kvalitet på arbeidene som leveres og ikke minst dyktige og inspirerende kollegaer. Her kan jeg vokse og spisse meg enda mer i strategiske prosesser og bidra i felleskapet om å forme et enda «boldere» Bold, sier Jeanette Stavik.

Fra Jakarta til Slottsparken

Metta Wangsa er byråets siste fjær i hatten. En svært fremoverlent dame som har sine styrker innen digital design og identitetsutvikling. Hun har erfaring fra byråer i inn- og utland blant annet Jakarta, Singapore, New York og Oslo, hvor hun de siste årene har vært i Heydays.

– Metta er nysgjerrig, full av pågangsmot og bringer med seg stor positivitet inn mot kunder og i byrået. Hun har en forståelse for hvordan gode designkonsepter og art direction kan være med på å bygge digitale merkevareopplevelser, og vi gleder vi oss til å jobbe med henne fremover, sier kreativ leder Roar Sager.

Metta har jobbet med kunder som BOE Tech, Bobbi Brown, Joyce Theater, wanda.space, Spoton, Documaster, CHOOOSE, Kindly.ai, Regnskogfondet Norge, og Huddly.

– It is very exciting opportunity to join Bold, working together with such talented and ambitious people. I have just started but I am already inspired with everybody in the team. Bold’s vision has made it clear to me that this is the place that I want to continue my creative endeavours on. Looking forward to create meaningful work together, sier Metta Wangsa.

Om Bold Scandinavia

Bold Scandinavia er at design- og merkevarebyrå med nasjonale og internasjonale oppdragsgivere innen eiendom, media, transport og helse. Med kontor i Oslo, Stockholm og København har Bold Scandinavia vokst til å bli over 80 ansatte. De samarbeider tett med søsterselskaper i The North Alliance (NoA) og har kunder som blant annet OBOS, Diplom-Is og TV 2.