To nye partnere og nye oppkjøp i PR-operatørene

Steinar Daltveit og Hanne Stabell blir nye partnere i PR-operatørene, samtidig som Petter Thorendahl og Lukas Loeb kjøper seg ytterligere opp i selskapet. Byrået har også hentet inn en ny seniorrådgiver i Monica Csango og kreativ leder i Eivind Hammer Myhre. – Spennende tider i vente, sier byrålederen.

95679 974b5 original
Bakerst fra venstre: Steinar Daltveit, Petter Thorendahl, Lukas Loeb. Foran fra venstre: Hanne Stabell, Eivind Hammer Myhre, Monica Csango. Foto: Ilja C Hendel

Hanne Stabell og Steinar Daltveit blir PR-operatørenes ferskeste partnere. Stabell er kundeansvarlig og har hatt ansvar for å utvikle kundeporteføljen det siste året, mens Daltveit har steget i gradene fra rådgiver til kundeansvarlig, og nå partner, siden han startet i byrået i 2017.

– Det er veldig hyggelig å invitere inn Hanne og Steinar som partnere i PR-operatørene. De har over tid levert på et høyt nivå og har klare ambisjoner om å løfte selskapet ytterligere, sier byråleder Petter Thorendahl.

– Jeg har vært med på veldig mye moro hittil i PR-operatørene. Nå skal vi fortsette å gi gass, få til gøyale ting og skape sinnssyke resultater for nye og eksisterende kunder, sier Daltveit.

Han er tidligere journalist i NRK, der han blant annet var radioreporter på NRK P3. Opprinnelig er Daltveit utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU, med hovedprofil innen strategi og forretningsutvikling.

Stabell har en Cand mag. og Master of Communication fra BI. Hun har en lang og bred bakgrunn som rådgiver fra media og kommunikasjon, og er ifølge Thorendahl genuint opptatt av å skape gode resultater og være en ressurs for kundene.

– Vi har fått inn mange nye kunder fra flere bransjer det siste året, alle med sine ulike kommunikasjonsutfordringer. Noe av grunnen til denne kundetilgangen er at PR-operatørene kan levere på et bredt spekter av tjenester, og at vi oppriktig interesserer oss for kundene våre, poengterer Stabell.

Mer senior- og kreativ kompetanse på plass

I tillegg til nye partnere har to nye operatører nylig kommet inn dørene. Seniorrådgiver Monica Csango og kundeansvarlig og kreativ leder Eivind Hammer Myhre.

– Med nye partnere, samt senior- og kreativ kompetanse på plass, er det god stemning og masse pågangsmot i Lille Grensen 7, avslutter Thorendahl.