To prosjektledere til GK

Geelmuyden Kiese har styrket staben med prosjektlederne Lisa Canneaux og Camilla Torp Iki. Nå trenger de en til av samme kaliber.

93383 ac184 original
Prosjektledere i GK: Camilla Torp Iki og Lisa Canneaux.

– Veldig spennende med et silofritt og integrert kommunikasjonsbyrå. Ble utrolig glad for å få denne jobben. Har følt meg hjemme her fra jeg gikk inn av døren første dagen, sier Lisa Canneaux. Hun er allerede godt i gang med kunder som Yara International, KLP og NHO.

Canneaux kommer til Geelmuyden Kiese etter å ha jobbet som prosjektleder i Hyper. Før det var hun fem år i TRY Apt. Hun har til sammen 20 års erfaring i reklamebransjen innenfor massekommunikasjon, 1:1-kommunikasjon og digital kommunikasjon for store norske annonsører.

– Vi er glade for at Lisa ville bidra til å styrke vår satsing på prosjektledelse og totalleveranser. Med Lisa vet vi at vi får en erfaren prosjektleder som kan løfte prosesser og produksjoner opp til et nytt nivå, sier kreativ leder Ole Henrik Stubberud.

Allerede 1. juni får hun med seg Camilla Torp Iki på laget. Hun kommer fra stillingen som project manager i Bleed. Tidligere har hun vært fire år i Foll Retail. Nå gleder hun seg til nye og spennende utfordringer hos GK, sammen med dyktige kolleger.

– Alle gode ting er som kjent tre, så vi går nå ut for å finne en prosjektleder til som kan jobbe sammen med Lisa, Camilla og resten av huset for å utvikle prosjektlederapparatet ytterligere, sier Ole Henrik Stubberud.

– Kreativitet er kommunikasjonens hjerte, og vi ønsker Lisa, Camilla og den foreløpig navnløse prosjektlederen vår både hjertelig og kreativt velkommen til GK.