To team til NORD DDB

Nord DDB fortsetter utvidelsen og ansetter Fanny Vaager, Fredrik Omre, Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen. – En vesentlig styrking av vår kreative kraft, forteller byråleder Kristian Lyse.

85926 2510b original
Bak: Kristian Lyse. Foran fra venstre: Tor Adam Slettebø, Henrik Weido Lorentzen, Fanny Vaager og Fredrik Omre

Fanny Vaager og Fredrik Omre danner et nytt team, etter å ha vært i henholdsvis Saatchi og McCann, mens Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen kommer rett fra Westerdals.

– Jeg er enormt fornøyd med å få inn disse fire på laget, forteller byråleder Kristian Lyse. – I første rekke vil det komme våre eksisterende kunder til gode, men det vil også frigjøre kapasitet til å øke kundemassen på sikt. Jeg er stolt, og føler at det å kapre denne ettertraktede firerbanden viser litt av hva som kan forventes av NORD DDB i tiden som kommer.

Fanny Vaager har hatt en pause fra reklamebransjen, men vender nå tilbake med ny makker. Hun har en rekke gulljobber bak seg, både innen kreativitet og effekt. Hennes nyes partner Fredrik Omre har tidligere vært i McCann og Llowbank, og har høstet premier i New York Festivals, Max Marketing Mix og Gullblyanten.

– Da Lyse ringte virket det ganske fjernt å skulle tilbake i byrå allerede, forteller Vaager. – Men han brukte ikke lang tid på å få oss til å forstå hvor spennende det som skjer i NORD DDB om dagen er, og plutselig var vi på plass. Det er veldig kult å bli hentet inn til en så fin gjeng som dette, og vi gleder oss til å jobbe med spreke kunder som for eksempel McDonald’s.

– Gira fra første stund

Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen har allerede utmerket seg i flere konkurranser de siste årene. På deres merittliste finner vi blant annet sølv i Gullblyanten, shortlist i Future Lions, gull i årets og fjorårets Gullkalven, gull i Max Marketing Mix og nominasjon i New York Festivals.

– Vi ble gira fra første stund da vi pratet med DDB før sommeren, forteller det nye teamet. – Ikke bare virket det spennende for oss som nyutdannet team, men det skjer mye her om dagen med flere ansettelser og ikke minst overgangen til Nord DDB, og det er moro å få være med på laget i et byrå hvor det spirer og gror. Nå gjelder det bare å utvikle oss som team fremover og så får vi forhåpentligvis til det vi ønsker; å komme med morsomme og spennende idéer.

NORD DDB har i dag over 400 ansatte, hvorav 40 av dem sitter på Oslo-kontoret. Det internasjonale Omnicom-byrået fusjonerte tidligere i år, og jobber nordisk med blant annet McDonald’s, Elkjøp og Samsung. Oslo-kontoret har også Telia i sin portefølje.