Tech-prosjektledere til Hyper

Hyper forsterker kompetansen innen teknisk prosjektledelse med Anne Ellingsen Hoel og Pål Arntzen.

56210 d8cb2 original
Med Pål Arntzen og Anne Ellingsen Hoel forsterker Hyper kompetansen innen teknisk prosjektledelse. Foto: Hyper

I takt med økende oppdragsmengde på teknisk krevende prosjekter har Hyper ansatt to nye prosjektledere.

Anne Ellingsen Hoel har 14 års erfaring fra Tieto og Telenor som konsulent og prosjektleder innen produktutvikling og teknologidrevne prosjekter.

– Etter mange år som utleid konsulent ønsket jeg å komme inn i et hyggelig og kompetent miljø der både teamfølelse og det å jobbe tett med kundene er satt høyt på agendaen. Hyper representerer en unik mulighet for meg i skjæringspunktet mellom design og teknologi. Hyper har også en kultur som jeg liker og kan beskrives som «ja, dette vil vi og kan vi gjøre». Jeg liker å jobbe med og motivere mennesker. Det er det som driver meg og noe jeg virkelig kan få brukt hos Hyper. Dette var viktig for meg i valg av ny jobb, sier Ellingsen Hoel.

Pål Arntzen har bakgrunn fra konsulentselskapene Accenture og Acando og det offentlige gjennom Skattedirektoratet og Posten m.fl. Han har jobbet som systemutvikler og arkitekt i tillegg til prosjektledelse.

– Jeg kom i kontakt med Hyper gjennom deres prosjekter på REMA 1000, og jeg ble fascinert av hvor dyktige og ikke minst hyggelige Hyper-folkene var. Da jeg fikk en oppsummering av de kuleste prosjektene de jobber med var jeg solgt. Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe i et mer kreativt miljø og Hyper kombinerer kreativitet med teknologi på en særdeles vellykket måte. Ideen er at jeg kan bruke min brede erfaring fra store og små prosjekter til å identifisere risiko i tidlige faser, og bidra til å styre både Hyper og kundene vekk fra mange av fallgrubene, forteller Arntzen.

– Vi er veldig glade for å ha fått om bord Anne og Pål som to meget kompetente og fremoverlente personer. Dette er et viktig ledd i vår utvikling videre der vi ser at leveransene våre oftere og oftere er en integrert del av våre kunders daglige forretning. Vi må evne å integrere våre kommunikasjonsløsninger med eksisterende digitale plattformer og driftssystemer. Den hverdagen krever at vi har den beste kompetansen på å se risiko og styre komplekse og digitale leveranser, sier daglig leder Einar Risnes.

Hyper har rundt 50 ansatte og kunder som REMA 1000, Telenor, Gjensidige, Statnett, Forsvaret, Skatteetaten, Tine, NHO og KIA, og har også startet spillselskapet Hyper Games.