To til Bielke&Yang

Bielke&Yang fortsetter veksten og styrker seg på både merkevare og innhold med Maja Håkenstad og Åsmund Holien Mo.

Bielke Yang
Fra venstre: Design Manager og partner Martin Yang, Åsmund Holien Mo, Senior Designer og partner Evan McGuinness, Maja Håkenstad, Daglig Leder og partner Christian Bielke.

Maja Håkenstad er tilbake i Norge etter å ha jobbet i London de siste ni årene. Maja har spesialkompetanse på merkevarebygging, identitet og redaksjonell design, og har jobbet for gallerier, universiteter, offentlig sektor og større internasjonale selskaper. Hun har som frilanser jobbet for verdenskjente byråer og bedrifter som OPX, Koto, Publica, Pentagram, Apple og Wolff Olins.

– I tillegg til å levere verdens beste design, skiller B&Y seg ut ved å alltid være åpne for innovasjon og lekenhet – og så har de de skjønneste kollegaene du får! En glede å kunne skryte av å jobbe her, sier Maja Håkenstad.

– Det er sjeldent man møter på så kvalitetsbevisste, ambisiøse og strukturerte frilansere som Maja, og jeg er så glad for at hun valgte å bli en del av oss. Maja har jobbet som innleid designer siden høsten 2021, og vi er i gang med flere større identitetsprosjekter og gleder oss til veien videre, sier daglig leder Christian Bielke.

Et hestehode foran

Åsmund Holien Mo har jobbet med Oda siden 2015, og har i tillegg kunder som SV, Hjemmelegene, Wanda og Pexip. Han kommer nå fra en stilling som videoprodusent og fotograf i Cappelen Damm som Klassekampen kalte «… et hestehode foran de andre forlagene når det gjelder det digitale.»

– Vi har samarbeidet med Åsmund på en rekke prosjekter tidligere, og helt siden vi jobbet sammen første gang skjønte vi at det var noe spesielt med han. Han har et unikt øye for kvalitet, samtidig som han ser de store linjene og jobber strategisk med historiefortelling via film og foto, sier Bielke.

– Jeg har alltid sett opp til og vært imponert over hvor helhetlig Bielke&Yang jobber med identitet og merkevare, og gleder meg nå til å kunne gjøre film og fotografering til en enda mer integrert del av hvordan vi jobber, sier Holien Mo.

Bielke&Yang teller nå 16 ansatte, og etter sommeren kommer tre til.