To til WAL Design: Har nå blitt ti

WAL Design har i det stille blitt hele ti stykker, og har nå fått på plass to nye designere i stallen.

Ellinor Kaja Patrick98x
Ellinor Larson, Kaja Isnes og Patrick Wivegh. Foto: WAL

WAL sin designavdeling har i det stille vokst til å bli hele ti stykker og jobber nå like mye med rene designoppdrag som med reklame. Kaja Isnes har ledet avdelingen fra tre til nå ti stykker og er svært fornøyd med å få med seg Ellinor Larson og Patrick Wivegh på laget. Ellinor Larson kommer sist som designer fra Per Høj, og Patrick Wivegh har jobber freelance som designer og illustratør både selvstendig og i Deformat.

Ellinor Larson er fornøyd med å være på plass i WAL.

– WAL har levert mye bra arbeider og har et veldig dynamisk og kreativt miljø som har vokst mye på kort tid. Jeg gleder meg over muligheten til å lære og bli inspirert av de flinke folka her og være en del av den spennende utviklingen byrået har, forteller Larson.

Står bak designet til nabolagspuben på Sagene

Patrick Wivegh har blant annet designet identiteten til Mysterud Bar og er også glad for å være på plass hos WAL på Skøyen.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å bli en del av gjengen i WAL og er også veldig stolt av at jeg kan bidra med min kompetanse i designavdelingen her. Med helt nye utfordringer og et nytt, stort, dynamisk miljø gleder jeg meg til tiden fremover og å komme ordentlig i gang som en del av WAL, sier Wivegh.

– Både Ellinor og Patrick er veldig dyktige på hver sin måte og vi er veldig glade for at de valgte å komme til WAL. Nå gleder vi oss stort til å komme i gang med masse spennende prosjekter utover høsten, avslutter Isnes.