Gaustad til Red Ant

Produksjonsselskapet som har spesialisert seg på film til web og sosiale medier ansetter nå Tommy Gaustad som daglig leder for å utvikle selskapet videre.

89019 530f4 original
Anders Bølling og Tommy Gaustad,

Tommy Gaustad har i flere år jobbet med kommersiell radio, blant annet som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Radio Norge og Radio 1. Nå sist jobbet han for de nasjonale kringkasterne gjennom Digitalradio Norge AS. Nå går han altså til filmen.

– Jeg gleder meg til å mønstre på som fatt på jobben med å videreutvikle selskapet og møte en framtid der film og levende bilder blir stadig viktigere og enklere å benytte i historiefortelling, sier Gaustad.

Gründer og styreleder Anders Bølling trer nå til side som daglig leder og ser frem til å få Gaustad med på laget.

– Med Tommy på plass får vi et enda bedre utgangspunkt for å dekke økt oppdragsmengde for selskapet, som en profesjonell og synlig aktør i markedet. For min egen del ser jeg frem til å dedikere mer av min tid til hvert enkelt prosjekt, og utvikle flere spenstige og gode filmer, sier Bølling.

– Nå er film til digitale flater og sosiale medier i voldsom vekst, og i Red Ant har jeg opplevd en dedikert gjeng som evner til å levere effektfulle og raske produksjoner med høy kvalitet. Det er et veldig godt utgangspunkt for byrået og jeg gleder meg stort til å bli med på reisen videre, avslutter Gaustad.

Red Ant holder til i Sandvika og huser totalt 14 filmskapere, fotografer, regissører, klippere, animatører og musikere. De har siden oppstarten i 2011 jobbet for merkevarer som Statsbygg, Vitus Apotek, Tomra, Telia og Norges Bank.