Tre designere til SDG

Alexander Muskaug, Ingvil Marstein og Didrik Rasmussen er nyansatte designere i SDG denne høsten.

12967 ea158 original

Muskaug, Marstein og Rasmussen er allerede tett integrert i prosjektteamene for større og mindre kunder, opplyser byrået, som påskriver passet til de nyansatte slik:

Ingvil Marstein.
Før hun begynte i SDG, jobbet hun i Gina Rose Design og tok så en Master i design ved KHiO. Som SDGer har hun allerede jobbet på flere store prosjekter. Ved siden av jobben tar Marstein en Bachelor i organisasjonspsykologi, for å kunne mer om synergien mellom design og psykologi.

Didrik Rasmussen.
Er et stort talent innen designfaget, med erfaring fra Brandlab og Skin Design Studio. Han er en prisbelønnet ung mann, som blant annet har vunnet gull i studentkategorien i Visuelt.

Alexander Muskaug. Kommer fra stillingen seniordesigner i Bekk Consulting. Han kan skilte med bred kompetanse innen redaksjonell design og identitetsbyggende visuell kommunikasjon for både trykte og digitale medier.

Designbyrået har i dag 41 ansatte, hvorav over halvparten er designere.
– Det tre nyankomne er solide «design thinkers» som vi er stolte av å ha med på laget. SDG er et designdrevet byrå, og med hele 22 designere står vi sterkere enn noen gang, sier Jens Bonesmo, administrerende direktør i Scandinavian Design Group.

Foto: SDG