Tre nye kolleger til Morgenstern

Reklamebyrået Morgenstern har ansatt prosjektleder, regissør og AD. Den ene danket ut 50 søkere, den andre gjør comeback og den tredje tok det ett år å signere.

Nye ansatte Morgenstern
Fra venstre: Erlend Westnes (regissør), Synne Reinback Krumins (prosjektleder), Ole Horn Lavik (AD/designer), Camilla Kim Kielland (byråleder). Foto: Morgenstern

Synne Reinback Krumins kommer fra produksjonsselskapet Spark, hvor hun de siste årene har jobbet som produksjonsleder og linjeprodusent, blant annet for NRK-serien «Flus». Hun har også erfaring fra en rekke andre NRK-produksjoner, i tillegg til Seefood TV med produksjoner for TV 2 og TVNorge. I Morgenstern vil Synne jobbe som prosjektleder.

– Vi fikk inn over 50 søknader på stillingsannonsen, som vi kun la ut i vårt eget nettverk, så konkurransen var tøff med mange dyktige kandidater. Synne gjorde et enormt godt inntrykk på oss allerede fra første møte. Hennes produksjonserfaring og evne til å ha stålkontroll på både folk, avtaler, komplekse fremdrifter og budsjetter gjør at hun allerede er blitt en sterk ressurs for flere av våre kunder – helt uavhengig av hvilke mediekanaler som benyttes. Hun har også en energi og holdning som gjør at hun sklir rett inn i kulturen vår, sier Camilla Kim Kielland, byråleder i Morgenstern.

– Jeg føler meg veldig heldig som får være en del av Morgenstern-teamet, med et så høyt faglig og kreativt nivå – og gode kunderelasjoner. Det har vært en veldig god start, med morsomme og hektiske dager, akkurat sånn jeg liker det! Vi har også den beste kokken, så her følte jeg meg virkelig hjemme fra dag én, sier Synne Reinback Krumins.

Styrker filmavdelingen

Den andre ansettelsen er Erlend Westnes, som gjør comeback i Morgenstern som regissør. Han hadde blant annet regi på Gullfisken-filmen til FINN jobb om Mandag. Westnes hadde først permisjon og sluttet siden i selskapet for blant annet å jobbe som regissør for «Førstegangstjenesten» på NRK. Det siste året har han også jobbet på en egen serie som kommer på samme kanal til høsten.

– At Erlend nå velger å komme tilbake til oss er vi overlykkelige for. Han er en av de flinkeste regissørene vi vet om, og er allerede i gang med flere produksjoner. Vi har ikke bare savnet hans fantastiske blikk og kreative hjerne, men også hans personlighet i det daglige, sier Kielland.

Den tredje ansettelsen er AD / Designer Ole Horn Lavik, som kommer fra stillingen som Head of design i esport-selskapet Heroic. Han har også lang erfaring som AD i flere reklame- og designbyråer, deriblant Blake and friends.

– Første gang vi snakket med Ole var for over et år siden. Allerede da hadde han en imponerende mappe, men timingen var ikke riktig. Derfor er vi veldig glade for at Ole nå endelig blir en del av gjengen vår. Kunder, gled dere, sier Kielland.

– Jeg har fulgt med på Morgenstern en god stund, og de har vist at de holder et faglig nivå på øverste hylle. I mine øyne er Morgenstern en av de aller sterkeste på å levere kreative jobber med humor og glimt i øyet, og jeg ser fram til å jobbe sammen med disse talentfulla folka, sier Ole Horn Lavik.

Synne begynte i Morgenstern i april, Erlend i mai, og Ole begynner i august.