Tre til Apriil procontra

En sylfersk designer, en senior AD og en strategisk rådgiver. – En kjempespennende trio er på plass, sier daglig leder Thomas Ottesen.

Apriilprocontraovergang
Fra venstre: Elin Minde, Nathalie Tønnessen og Rune Langemyhr.

– I fjor høst kunne vi si «bra du kom, det er bare til å hive deg rundt – du vet hvordan det virker» til Rune Langemyhr. Rune har vært en viktig del av procontras strategiske kompetanse i en årrekke, som senior rådgiver, men også som partner og byråleder. Nå er han tilbake, denne gang som rådgiver, forteller Apriil procontras daglige leder, Thomas Ottesen.

På tampen av året begynte Elin Minde som AD i byrået.

– Elin er en av Stavangers mest erfarne AD-er, med blant annet 15 år fra Fasett bak seg og en rekke prisbelønte kampanjer. Hun har tidligere vært kreativt ansvarlig for kunder som Avinor, Lyse, IVAR og Altibox, forteller Ottesen.

Noen dager senere kom Nathalie Tønnessen, sylfersk og ambisiøs designer med bachelor i design og visuell kommunikasjon fra Deakin University, Melbourne, Australia.

Hjulene ruller fort om dagen, og alle tre er godt i gang med det de er så gode på, for alt fra Pizzabakeren og Sandnes kommune til DeepOcean Group og SpareBank 1 SR-Bank.

– Vi merker godt at både Rune, Elin og Nathalie har kommet på plass, sier Ottesen. – Det er inspirerende med nye krefter, spesielt når de er av dette kaliberet. Vi føler oss godt rustet og gleder oss til alt 2024 måtte bringe.