Tre til Bakken & Bæck

Det digitale byrået Bakken & Bæck fortsetter å vokse, både i Norge og Tyskland. Siste tilskudd er utviklerne Elvis Nuñez, Marius Feldmann og Anders Skaalsveen.

62326 ec9dc original
Marius Feldmann, Anders Skaalsveen og Elvis Nuñez. Foto: B&B

Elvis Nuñez er iOS-utvikler og kommer fra Hyper, der han har jobbet med kunder som Rema 1000, i tillegg til å være sentral i utviklingen av Thyme-appen, en komfyr-timer som er lastet ned over 250.000 ganger.

Utvikler Marius Feldmann startet allerede i februar, og er ansatt ved Bonn-kontoret i Tyskland. Han er utdannet ved Hyper Island, og har vært innom byrået Your Majesty der han jobbet med kunder som New York Times og Nintendo.

Anders Skaalsveen er nyutdannet fra Høgskolen i Østfold med mastergrad i informatikk, og har flere års erfaring som selvstendig utvikler der han har jobbet med alt fra Android-applikasjoner til teknologi og hardware relatert til tingenes internett (IoT).

– For oss er det viktig å hente folk som har en sterk lidenskap for teknologi og design, og som drives av et ønske om å lære nye ting. Med Marius, Anders og Elvis på plass har vi styrket utviklingsteamet vårt ytterligere med nettopp dette, sier daglig leder Tobias Bæck.

– Nå kan vi gjennomføre enda større og mer ambisiøse prosjekter, både for oss selv og sammen med kunder, avslutter Bæck.

Bakken & Bæck teller nå 17 ansatte, med 13 i Oslo og fire i Tyskland.