Tre til Bakken & Bæcks AI-team

Digitalbyrået Bakken & Bæck fortsetter å hente kompetanse innen maskinlæring og kunstig intelligens. Nå slutter tre nye hoder seg til selskapet.

83904 7de62 original
To av de tre: Hanne-Torill Mevik og Frederik Pahde. Foto: Anne Valeur

Bakken & Bæck har satset tungt på kunstig intelligens de siste årene, og ansatt en rekke utviklere med maskinlæring som spesialfelt. Nå forsterkes AI-teamet ytterligere med Hanne-Torill Mevik, Wolfgang Steinberg og Frederik Pahde.

– Det er et stort privilegium for oss å være i en posisjon der vi kan tiltrekke oss talent av dette kaliberet. Dette er toppfolk som går rett inn som sentrale deltakere i noen av våre største prosjekter, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck.

Hanne-Torill Mevik er Data Scientist med lang erfaring innen maskinlæring, nevrale nettverk og dyp læring, og kommer til Bakken & Bæck etter åtte år ved Forsvarets Forskningsinstitutt. Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo innen fysikk og kvantemekanikk.

Wolfgang Steinberg har 15 års erfaring som konsulent og utvikler i selskaper som IBM og Deloitte, og har jobbet med kunstig intelligens i en årrekke, blant annet med den velkjente Watson-plattformen. Han blir med på teamet i Bonn som Data Scientist.

Frederik Pahde er masterstudent innen maskinlæring i Berlin, og blir med på teamet i Oslo som intern.

– Det siste halvannet året har vi sett at også de store bedriftene har begynt å bli nysgjerrige på maskinlæring og AI, og hvordan det kan brukes til å skape helt nye digitale produkter både i og utenfor deres eksisterende forretningsområder. Etterspørselen etter denne typen kompetanse har økt eksponentielt, sier Bæck.