Tre til Bouvet

Bouvet Reklamebyrå har ansatt forretningsutvikler og rådgiver Marianne Skau, art director og konseptutvikler Jan Erik Kirkevold Nilsen og digitalutvikler Zulfeekar (Zulu) Cheriyampurath.


78554 f5327 original
Jan Erik Kirkevold Nilsen, Marianne Skau og Zulu Cheriyampurath. Foto © Bouvet

– Vi er ganske enkelt stolte over å sikret oss så ettertraktede folk som Marianne, Zulu og Jan-Erik. De vil bidra sterkt til at vi viderutvikler vår digitalkompetanse, sier byråleder Ina Svarød.

Zulu Cheriyampurath og Jan Erik Kirkevold Nilsen kommer sist fra Isobar. Marianne Skau jobbet sist som avdelingsleder i mediebyrået Vizeum Norge.

– Bouvet er rigget slik et byrå bør være i 2016. Da jeg ville ta enda et steg i retning av det digitale, var det naturlig å velge dette byrået. Du skjønner at du har kommet til et bra sted når du går forbi et rom og kjenner lukten av loddebolt fordi noen lager en digital dings som skal testes ut for en kunde, sier Kirkevold Nilsen.

Bouvet reklamebyrå har 18 medarbeidere. Byrået er del av konsulentselskapet Bouvet, som leverer IT- og kommunikasjonsløsninger til privat og offentlig sektor.