Tre til Departementet

Regissør Rikke Gregersen, produsent Karoline Mollat og regissør André Chocron blir alle en del av film- og animasjonshuset Departementet.

95407 816fe original
Rikke Gregersen, Karoline Mollat og André Chocron.

Rikke Gregersen er et ferskt fjes i norsk filmbransje, men har allerede utmerket seg ved å vinne Student Bafta, Student Oscar og nå sist årets talent på Gullbransson for sin kortfilm «De Hensynsløse».

– Hun har rukket å gjøre et par reklamefilmer for oss allerede, og det er veldig kult å se at hun allerede har en tydelig pondus på sett og vet meget godt hvor hun vil, forteller produsent Jakob Thommessen.

Karoline Mollat kommer fra Willy Nikkers. Hun har jobbet med filmproduksjon i en årrekke, blant annet med tv-seriene «Nobel» og «Lykkeland». Hun skal jobbe som produsent på filmavdelingen.

André Chocron er det mange som kjenner som musikkvideoregissør, ikke minst på grunn av musikkvideoen «My Recurring Dream» for Bodø-bandet Cold Mailman som for noen dager siden havnet på listen over tiårets beste av Indiewire.

– Vi ble for alvor keene på Andre da vi så kortfilmen «Chronos» hvor han viser til fulle at han også behersker skuespillerregi og plot, sier Thommessen.

Se «Chronos» her.