Tre til Northern Beat

Konsulentselskapet får tre nye hoder: Marie Solum Strand, Therese Slang og Mia Wang-Norderud.

92583 478ce original
Fra venstre: Marie Solum Strand, Therese Slang og Mia Wang-Norderud.

– Vi starter 2019 med tre nye dyktige designere på laget, og er veldig stolte av å ha fått med oss denne gjengen. De er alle tre svært kompetente og har lang erfaring, med faget i sitt hjerte. Dette blir veldig bra, lover daglig leder Ørjan Clausen.

Marie Solum Strand kommer fra NRK og YR, og har erfaring med design og utvikling av nettsider og apper, både som konsulent og in-house.

Therese Slang kommer fra Making Waves og har mange års erfaring med å jobbe på storskala digitale prosjekter. Hun har bakgrunn fra informatikk, estetikk, kunsthistorie, fotografi og design.

Mia Wang-Norderud kommer fra Tenk Kommunikasjon og har lang erfaring som designer fra reklamebyråer i både Stockholm og Oslo.

– Vi tror fremtiden vil handle mer om digital forretningsutvikling for kundene våre. Designerne vil få en større og viktigere rolle med å ivareta kundene og kundenes produkter og tjenester, avslutter Clausen.

Northern Beat er et konsulentselskap som jobber med brukeropplevelser i digitale kanaler og digital forretningsutvikling. Selskapet er en del av Nova Consulting Group. Kundene inkluderer Olav Thon Gruppen, Møller Mobility Group, Bama, Norgesgruppen, Sport 1, Fargerike, Voice, Hi-Fi klubben, LO, NHO og Statens Pensjonskasse.