Trigger får kundeansvarlig fra GK

Trigger Oslo styrker laget med Petter Herming, som blir kundeansvarlig i byrået.

Trigger
Bente Kvam Kristoffersen og Petter Herming. Foto: Fredrik Myhre

Petter Herming kommer sist fra Geelmuyden.Kiese hvor han var partner og leder for kreativ avdeling.

– Etter seks lærerike år i GK var det på tide med noe nytt. Trigger har jo levert varene sine veldig bra og fått mye oppmerksomhet siden oppstarten for ti år siden, og er naturligvis et sted jeg har vært nysgjerrig på lenge. Folk, kreativitet og innsikt er viktige pilarer i denne bransjen, og Trigger scorer veldig høyt på alle tre, sier Herming.

Med over tjue år innen design, reklame og PR har Herming fått en bred erfaring i kommunikasjonsfaget. Herming har tidligere jobbet i La Familie/The Missing Link, Grey, og vært partner og daglig leder i Teft (nå Spoon) og Dinamo. Videre har han også erfaring «fra andre siden av bordet» etter tre år i Konsernstab kommunikasjon i Posten Norge.


– Allerede løftet prosjektene våre

– Petter har en erfaring og allsidighet som vi er utrolige glade for å få på huset. Han har et engasjement for kommunikasjonsfaget som er helt unikt, og allerede etter den første uken på jobb har han bidratt sterkt og løftet flere av prosjektene våre, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

Herming håper hans lange fartstid i bransjen og erfaring gjennom mange forskjellige roller vil komme godt med på sin nye arbeidsplass.

– Jeg har alltid hørt mye skryt om det gode miljøet i Trigger, og så langt har det innfridd. Jeg har virkelig troen på at dette er et sted jeg kan utvikle meg mye. Kundelisten er i tillegg veldig spennende, og jeg gleder meg til å bidra, sier Petter Herming.