Trigger fyller på med unge talenter

Henriette Fürst Johansen og Joachim Krogvold, et nyutdannet team fra Westerdals, er på plass hos Trigger. Det er også Jenny Løfsgaard, og for første gang rekrutterer byrået fra videregående skole. 


94251 4215d original
Nye i Trigger: Henriette Fürst Johansen, Joachim Krogvold og Jenny Løfsgaard.

Joachim Krogvold og Henriette Fürst Johansen er et kreativt AD-team fra Westerdals, og er ansatt som trainees i Trigger fra og med september.

Joachim forteller at Trigger som arbeidsplass engasjerer ham på mange måter. – Jeg gleder meg til å ta del i prosessene hos Trigger, og vet at det er enormt mye kunnskap her. Selv håper jeg at jeg kan bidra med formidling basert på ekte innsikt og kommunikasjon som utvikler samfunn og mennesker i positiv retning, sier han.

Henriette på sin side gleder seg til å trene PR-muskelen, og samtidig bli utfordret kreativt.

– Trigger har med engasjerende innhold turt å utfordre store kommersielle aktører til å «strekke strikken» langt, og det er utrolig inspirerende. De har mange baller i luften nå, og det skal bli veldig gøy å bli en del av alt som skjer, sier hun.

– Henriette og Joachims tanker om kreativ kommunikasjon passer oss perfekt. Dette er et team som evner å levere ideer basert på smart innsikt, så deres tankesett sklir rett inn i vårt. I tillegg er det alltid spennende med unge, kloke hoder som kan tenke nytt. Vi håper og tror de kommer til å bringe med seg ny input og ikke minst utfordre oss andre her på huset, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen.

Vil lære av den yngre målgruppen

Jenny Løfsgaard går tredje året på Medier og kommunikasjon på Sentrum Videregående Skole i Kongsvinger. Hun er god på Photoshop og Illustrator, og kommer til å være en ressurs for mange ulike funksjoner på huset, men primært foto og illustrasjon i tillegg til innsikt.

– Det er første gang vi har en så ung praktikant hos oss, men vi lar oss imponere av Jennys interesse og kunnskap rundt sosiale kanaler og hva som engasjerer hennes generasjon. Med Jenny på huset får vi mulighet til å komme litt tettere på de aller yngste, hvordan engasjere de, hvor de lar seg engasjere og ikke minst i hvilken form, avslutter Bente Kvam Kristoffersen.