Trigger henter fra FINN og GK

Styrker seg på innholdsrådgivning og design med Ida Rogde og Mariell Rosøy Wathne.

Triggerteam
Ida Rogde og Mariell Rosøy Wathne. Foto: Fredrik Myhre / Trigger

Ida Rogde kommer nylig fra markedsavdelingen i FINN, hvor hun har hatt rollen som Social Media Manager. Før det jobbet hun i Schjærven reklamebyrå.

– Trigger er et byrå som leverer solide jobber på tvers av fagdisipliner, og jeg vil være med på moroa. Etter å ha hatt byråpermisjon og jobbet på kundesiden ett års tid blir det gøy å jobbe med et spekter av kunder og kjenne på «ny brief-kicket» igjen, sier Ida.

– Ida sin erfaring fra både byrå, men ikke minst fra kundesiden er med på å styrke oss faglig. Vi merket tidlig i prosessen at hun har et brennende engasjement for godt innhold som både engasjerer og konverterer, og vi er derfor utrolig glade for å få en ressurs som Ida med på Trigger-laget, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

Ny designer på plass med erfaring fra GK og Kirkens Nødhjelp

Også designteamet vokser. Mariell Rosøy Wathne kommer nylig fra Kirkens Nødhjelp der hun var markedskonsulent og designer, og har også jobbet med design i GK. Hun har vært i Trigger i et par uker og har fått brynt seg på noen av byråets største kunder allerede.

– Trigger har en veldig fin miks av kvaliteter, kunnskap og personligheter og det var lett å takke ja til jobben. Her kan man lære mye av hverandre, og jeg ser frem til å delta i de ulike prosessene og utvikle meg på nye områder, sier Mariell

– Mariell har hatt fullt opp siden første dag hos oss og hun har allerede levert solid på de prosjektene hun har vært involvert i. Mariell skal jobbe på tvers av kundene i byråets portefølje, avslutter Bente Kvam Kristoffersen.