Trigger henter seniorrådgiver fra McCann

Tone Angsund, som kommer fra McCann hvor hun var leder for digitale flater og sosiale medier, vil ha ansvaret for deler av byråets kundeportefølje. – Tone er et fyrverkeri av et menneske, sier Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

95305 a46e8 original
Tone Angsund og Bente Kvam Kristoffersen. Foto: Fredrik Myhre

Tone Angsund beskriver seg selv som en konkurransedrevet rådgiver med lang erfaring.

– Jeg skal være så ydmyk og si at jeg elsker kundearbeid, samarbeid og resultater. Jeg har et sterkt konkurranseinstinkt, og etter over 20 års fartstid i bransjen hovedsakelig innen reklame, medier og teknologi ser jeg frem til å bruke min kunnskap, erfaring og nettverk aktivt inn i Triggers arbeid med både nye og eksisterende kunder, sier Angsund.

– Trigger jobber med noen av Norges mest interessante kunder, og jeg gleder meg til å jobbe med og utvikle løsninger for i verden preget av miljøutfordringer og utfordrende framtidsutsikter. Trigger har oppe i alt dette viktige kjerneverdier som jeg verdsetter høyt, og det var en stor grunn til at jeg ønsket å jobbe her, sier Angsund.

Daglig leder Bente Kvam Kristoffersen mener Angsunds energi og erfaring vil passe svært godt inn hos Trigger.

– Tone er et fyrverkeri av et menneske, og har en kompetanse og kunnskap om faget vi ser frem til å ha gleden av her i Trigger. Der andre ser problemer og utfordringer, ser Tone utelukkende muligheter, for eksempel der mange blir irritere over snøkaos og slafs, spenner heller Tone på seg skiene og suser av gårde. Slik er hun også i det daglige arbeidet, og dette er egenskaper som passer som hånd i hanske for oss i Trigger, sier Kristoffersen.