Trigger styrker laget med ny prosjektleder og to PR-rådgivere

Trigger henter Anna Kvarberg Ekre fra CARE og Helene Røang Simonsen fra Splay One. Kine Paulsen Austerslått får samtidig fast stilling etter praksisperiode.

IMG 7118 Low Resx
Fra venstre: Bente Kvam Kristoffersen, Anna Kvarberg Ekre, Kine Paulsen Austerslått og Helene Røang Simonsen.

Anna Kvarberg Ekre kommer fra jobben som presseansvarlig i CARE og har i flere år jobbet med innhold i bistandsbransjen. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og har erfaring fra blant annet NRK og flere lokal- og regionalaviser. Ifølge Kvarberg Ekre matcher Trigger godt med det hun mener er viktig hos en arbeidsgiver.

– Jeg vil være med der det skjer og ønsker meg faglige utfordringer. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og jobbe i et kreativt miljø med en spennende kundeportefølje, sier Anna.

– Anna imponerte oss i rekrutteringsprosessen der vi hadde mange sterke kandidater. Hun er genuint opptatt av faget og har oppnådd sterke resultater – ikke minst i CARE, der hun kommer fra nå sist, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Helene Røang Simonsen er ny prosjektleder i Trigger. Hun har lang erfaring som koordinator og produksjonsleder i TV- og sceneproduksjon, fra blant annet Feelgood TV. Røang Simonsen jobbet sist som prosjektleder i Splay One.

– I Trigger vet jeg at jeg får jobbe med samfunnsengasjerte kunder og meningsfylte prosjekter, i team med ekstremt dyktige folk – og dét er jeg ordentlig stolt av og gira over, sier Helene.

– Helene har en faglig tyngde som vi som byrå og kundene våre kommer til å få stor glede av fremover, sier Kvam Kristoffersen.

Valgte utdanning på grunn av Trigger

Kine Paulsen Austerslått har tidligere hatt både praksisperiode og engasjement i Trigger. Hun har bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høgskulen i Volda, og har jobbet som kampanjekoordinator i Nordic Screens ved siden av studiene. Paulsen Austerslått kom tilbake til Trigger i 2020, og har nå takket ja til fast stilling i byrået.

– Trigger får skylda for at jeg valgte å studere PR og kommunikasjon. Jeg fikk eksamensoppgave om Triggers kampanje for Plan Norge, «Stopp bryllupet», på videregående. Praksisperioden i fjor gav mersmak, og det å bli tilbudt fast jobb i Trigger er en drøm som går i oppfyllelse, sier Kine.

– Fra første dag var hun en av gjengen, og det allerede i praksisperioden som student. Kine er et unikt talent som har høye ambisjoner på egne og byråets vegne. Et perfekt triggerpunkt for en fast ansettelse med andre ord, sier Kvam Kristoffersen.