Trippelsignering for Retail Factory

Retail Factory fortsetter veksten og ansetter ytterligere tre prosjektledere: Sara Morling, Maria Gammelsæter og Heidi Audne.

IMG 51734x
Fra venstre: Byråleder Tommy Stiansen, prosjektleder Heidi Audne, prosjektleder Maria Gammelsæter, prosjektleder Sara Morling og teamleder Joachim Breen. Foto: Retail Factory

Retail Factory går snart inn i sitt tredje driftsår og selskapet teller et tosifret antall faste ansatte.

– Maria og Heidi har akkurat kommet inn dørene, mens Sara tjuvstartet litt og kom inn tidligere i våres. Nå føles det fantastisk å endelig ha hele trekløveret samlet, sier byråleder Tommy Stiansen.

Sara Morling
har totalt 15 års erfaring fra ulike selskaper og kategorier innenfor retail, og hun har jobbet med både marketing, PR, innkjøp og salg.

– Her får jeg mulighet til å bruke mye av det jeg kan og ikke minst får jeg mulighet til å utvikle meg ytterligere, i et selskap sterk vekst. Det merker jeg trigger noe voldsomt, sier Morling.

Maria Gammelsæter kommer fra Visma, hvor hun de seneste årene har jobbet som prosjektkoordinator. – Jeg har virkelig latt meg imponere over hva denne gjengen har oppnådd. I tillegg er det en skikkelig bra gjeng som jobber her, så dette må jo bare bli en innertier, sier Gammelsæter.

Det tredje bladet i trekløveret, Heidi Audne, kommer fra rollen som Commercial Coordinator i Elkjøp Nordic.

– Jeg har hatt gleden av å følge Retail Factory fra kundesiden. Nå skal jeg endelig få sitte med på andre siden av bordet. Det blir selvsagt veldig annerledes, men det er en reise jeg ser skikkelig frem til å være med på, sier Audne.

– Med Sara, Maria og Heidi har vi sikret oss tre personer med ulik bakgrunn og erfaring. At alle i tillegg har noe ved seg som selskapet ikke har fra tidligere, beriker selvsagt totaliteten av kompetansen og erfaringen til selskapet, avslutter byråleder Stiansen.

Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.