TRY ansetter regissør

TRY styrker sin egen filmsatsing og ansetter regissør Andreas Lisberg med bakgrunn fra Fantefilm og Giants & Toys. – Det er resultat av kundenes forventning til det å være en totalleverandør av kommunikasjon- og reklametjenester, sier administrerende direktør Kjetil Try.

92497 64acd original
Andreas Lisberg og Christian Aas.

Andreas Lisberg har lang erfaring fra filmproduksjon og gjort en rekke reklamejobber for merkevarer som Volkswagen, Rema 1000, DNB, Møller Mobility Group og en rekke andre merkevarer. Lisberg har også laget spillefilmen «Å begrave en hund».

– Jeg er veldig glad i jobben min som regissør, og jeg gleder meg å jobbe med det samme faget på TRY-huset. Det er mye som endres i filmfaget som følge det teknologiske utviklingen. Men historiefortelling på en god og kreativt måte er viktigere enn noen gang før. I den utviklingen bransjen er i nå, er det viktigere enn noen gang å sørge for kvalitet i produksjonen. Og det noe jeg kan så er det film og produksjon.

– Jeg ser frem til å jobbe tett med kreatører, teknologer og rådgivere på TRY-huset og styrke samarbeidet med eksterne produksjonsselskaper og utvikle dette videre sammen med de dyktige filmfolkene som allerede er på Try-huset, sier Lisberg.

Christian Aass som nylig startet på TRY-huset har tolv års TV-erfaring som regissør, bildeprodusent og fotograf. Han har jobbet med produksjoner som «71° nord», «Senkveld», «Hver gang vi møtes», «X-faktor» og nå sist «Paradise Hotel», er glad for å får Lisberg på laget.

– Vi ser at det stadig blir et sterkere behov for å koble produksjonen til distribusjonskanalene. Men for at forbrukerne la seg engasjere må innholdet ha høy kvalitet, og det å få en så erfaren regissør som Lisberg på laget vil bidra til dette.

Andreas Lisbergs produksjoner ser du her.