TRY Design henter fra Bold Scandinavia

Sindre Annweiler skal utvikle designsystemer i TRY-huset.

S Indre V2x
Sindre Annweiler blir del av TRYs fremdeles ganske ferske designavdeling.

Etter et drøyt år som daglig leder for TRY Design er Tonje Jæger godt fornøyd med å ansette nok en designer til TRY-husets strategiske designsatsing.

Jobber med visuelle identiteter

Sindre Annweiler spesialiserer seg i typografidrevne designsystemer og kommer til TRY Design fra Bold, der han har jobbet som designer de siste par årene. Før det har han frilanset i New York og har en mastergrad fra School of Visual Arts.

– Det er utrolig spennende å komme tidlig inn i TRY sin nye designavdeling og få ta del i å forme det jeg er helt sikker på at fort kommer til å bli et av landets spenstigste fagmiljøer. Ikke bare har TRY Design allerede fått på plass en imponerende gjeng med unge og flinke hoder, men jeg gleder meg til å ta nytte av all den utrolige motion- og tech-kompetansen som finnes her på huset.

Konstant vekst

– TRY Design har truffet godt i markedet. Vi har fått tillitt hos TRY-husets eksisterende kunder som ikke tidligere har kjøpt designtjenester. Samtidig har vi også utviklet nye kundeforhold. At vi har lykkes med begge deler er hovedgrunnen til at vi har vært i konstant vekst siden oppstarten. Og det er også grunnen til at vi er så heldige å få et talent som Sindre Annweiler med på laget. Sindre kompletterer og styrker vår kompetanse og kommer til å bli en verdifull ressurs for hele TRY-huset, sier Jæger.