TRY Design styrker prosjektleder-teamet

Grace Chavez Heide er ny prosjektleder i TRY Design.

Image1
Leder Tonje Jæger sammen med Grace Chavez Heide, ny prosjektleder i TRY Design.

Grace Chavez Heide har vært ansatt i TRY-huset siden 2019. Hun kommer fra stilling som teamleder for digital produksjon og har vært med på å bygge opp produksjonsavdelingen TRY Film.

Tonje Jæger, leder for TRY Design forteller at søkerprosessen inkluderte mange erfarne, eksterne søkere– men at de allikevel ble en intern kollega som trakk lengste strået.

– Vi håpet på å finne et multitalent, og ble kjempeglade da det viste seg at den best kvalifiserte kandidaten befant seg bare én etasje under oss, sier Jæger.

Chavez Heide har vært på plass i TRY Design siden august, og har allerede prosjektlederansvar for kunder som Norges Bank og Ferd Eiendom.

– Med Grace på laget har vi fått en prosjektleder med stålkontroll og erfaring i å forvalte og skape merkeopplevelser og visuelle identiteter på tvers av flater. Grace har jobbet med TRY-kunder som Equinor, IKEA, Tine, DNB, Ringenes og Orkla. Hun har god kjennskap til de ulike fagdisiplinene som finnes på tvers av TRY-huset. Selv om TRY Design er et rendyrket brand og design studio, er de fleste av løsningene vi skaper tverrfaglige, sier Jæger

Chavez Heide ønsket å spisse seg faglig mot merkevareutvikling og design, men er glad for å bli i TRY-huset.

– Jeg har fulgt nøye med på TRY Design helt siden det ble opprettet i 2020. Jeg har høye ambisjoner, brenner for gode prosesser og er veldig glad for å få muligheten til å utforske nye fagområder. Formater og flater er viktigere enn noen gang før for at selskaper skal lykkes med merkevarebygging, identitet og synlighet. Jeg gleder meg til å bruke erfaringene mine til å skape flere gode og sterke samarbeidsprosjekter på tvers av avdelingene på TRY-huset, sier Chavez Heide.

– Jeg har sett hva TRY Design har levert de siste årene og vet at de en gjeng med fine folk og stor faglig tyngde. Jeg føler meg veldig heldig!