TRY Innhold øker

TRY Innhold fortsette å vokse, og ansetter Aleksander Hoel som tekstforfatter og innholdsrådgiver.

95758 56deb original
Aleksander Hoel og Lene Vintervoll. Foto: TRY

Aleksander Hoel har lang erfaring fra strategisk innholdsrådgivning og digital konseptutvikling, og har jobbet med flere kunder innen telekom, mobiltjenester og IT.

– Innholdsmarkedsføring er et stadig viktigere satsingsområdet for norske bedrifter og mange av TRYs kunder, og vi har sett et økende behov for å styrke bemanningen. Ikke minst innenfor områdene telekom, IT og mobilitet. Derfor er vi veldig glad for at Aleksander kommer inn i teamet med sin kompetanse, sier leder av TRY Innhold, Lene Vintervoll.

Hoel er utdannet tekstforfatter på Westerdals, har jobbet som innholdsredaktør for Høyskolen Kristiania, kommunikasjonsrådgiver i Sonans Gruppen og tekstforfatter i Publicis-byrået New Work. I tillegg til frilansoppdrag for DNX og Telenor.

I TRY skal Hoel jobbe med innholdsrådgivning og ulike former for innholdsproduksjon.

– Jeg er imponert over den brede kompetansen i TRY-huset, og starter med en passe dose ærefrykt. Å komme innenfor veggene i Norges mest anerkjente kreative miljø har lenge vært en stor drøm. Nå ser jeg fram til å få jobbe med noen av landets største merkevarer sammen med bransjens beste historiefortellere, sier han.