TRY Pearl med flere nyansettelser

– Vi merker at vi har funnet en «sweetspot» i markedet mellom IT, Markedsføring og CRM, og skalerer raskere enn planlagt. Nå henter vi inn tre UX-designere og utviklere, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal i TRY Pearl.

Try Pearl
Fra venstre: Hanna Solli Storaker, Kaare Øystein Trædal, Claire Lindén og Elisabeth Elboth.

TRYs nye techselskap TRY Pearl ansetter i raskt tempo.

– Vi merker at norske bedrifter er ekstremt opptatt av å styrke seg på sømløse brukeropplevelser og synes det er spennende at det nå finnes et miljø som jobber på tvers av siloene, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.

– Vi er nøye med hvem vi ansetter. Vi har ikke planer om å bygge nok et techselskap som er mannsdominert med liten egenerfaring fra netthandel. Det har vi vel nok av. Vi trenger mangfold for å å lykkes med våre ambisjoner og er særlig på jakt etter folk som både har erfaring med netthandel fra et brukerperspektiv og dyktige utviklere og UX-designere sier Trædal.

Hanna Solli Storaker er utvikler som er utdannet på NTNU og har jobberfaring fra DIFI, Making Waves og Bouvet. Claire Lindén er senior UX-designer som har jobbet for selskaper som ARK, Vitusapotek og TripAdvisor. Elisabeth Ancher Elboth er utdannet i Industriell design og kommer fra jobben som sjefsdesigner i Poption.

– Vi synes TRY Pearl er et veldig spennende selskap med store ambisjoner om å endre hvordan vi jobber på tvers av fagdispliner. Vi ser også at norske bedrifter synes det er spennende å jobbe med oss fordi vi ikke skal jobbe i siloene som er der, men på tvers av dem, sier Ancher Elboth.