TRY Råd fortsetter veksten – henter Camilla Ryste fra NAF

Camilla Ryste starter 1. august som seniorrådgiver i TRY Råd. – Etterspørselen øker, og nå styrker vi rådgiverstaben ytterligere, sier Sindre Beyer, daglig leder i kommunikasjonsbyrået TRY Råd.

0 W7 A2674 V2x
Sindre Beyer styrker rådgiverstaben med Camilla Ryste, hentet fra NAF. Foto: TRY Råd

– Med bakgrunn fra både media, offentlig forvaltning, politikk og organisasjon har Camilla bred erfaring, kompetanse og samfunnsforståelse som kundene til TRY Råd vil ha god nytte av. Hun passer godt inn i rådgivergjengen vår, sier Sindre Beyer.

Han er svært glad for å ha fått Ryste med på laget fra 1. august. TRY Råd har vokst raskt siden etableringen for fire år siden, og har nå over 80 ansatte.

Camilla Ryste er utdannet journalist og startet karrieren i VG og Aftenposten før hun i 2010 ble ansatt som kommunikasjonsrådgiver på Statsministerens kontor. I 2014 ble Ryste kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiet på Stortinget. I 2018 gikk Ryste videre til NAF hvor hun de siste fire årene har jobbet som kommunikasjonssjef, talsperson og teamleder for innhold.

– Jeg har stor tro på modellen TRY har bygget opp

– Jeg gleder meg til å bli kjent med kundene til TRY og alle de flinke og kreative folkene som jobber i TRY-huset. Jeg har stor tro på modellen TRY har bygget opp, der kundene kan få alle tjenester som har kommunikasjon og strategi å gjøre fra et samkjørt kommunikasjons-og teknologihus, sier Ryste.

De siste årene har hun vært en profilert talsperson for NAF i media. Hun har vært sentral i utformingen av NAFs strategiske kommunikasjon og samfunnspåvirkning, samtidig som hun har hatt ansvaret for å bygge opp et tverrfaglig innholdsteam.

– Jeg har hatt fire veldig fine år i NAF, og er glad og takknemlig for tilliten og erfaringene jeg har fått. Nå gleder jeg meg til å jobbe på byrå-siden. Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende sted å jobbe enn i TRY Råd hvor de jobber og tenker tverrfaglig, uavhengig av gamle siloer, sier Ryste.