TRY Råd henter rådgiver fra Hill+Knowlton

Thea Rustad er ny rådgiver i TRY Råd. Etter fem år i Hill+Knowlton bytter hun nå beite, og skal styrke laget med sin kompetanse innen PR, strategisk kommunikasjon og sponsorrådgivning.

IMG 6428
Leder for rådgivning i TRY Råd, Stine Grøndahl Sesseng, rådgiver Thea Rustad og daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer. Foto: TRY Råd

– Thea er den perfekte kollegaen for oss. Hun er engasjert, kunnskapsrik og evner å ha et strategisk blikk samtidig som hun er på ballen her og nå. Hennes varierte erfaring fra retail og energisektoren gjør at hun vil være en svært god match for mange av våre kunder, sier daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer.

Rustad er inne i sin første uke på TRY-huset, og er godt i gang i arbeidet med flere kunder.

– Førsteinntrykket av TRY som arbeidsplass har vært veldig bra. Allerede første uke kan beskrives som innholdsrik og jeg har fått oppleve selskapets høye ambisjoner og gode humør – noe leveransene og teamånden bærer preg av, sier Rustad.

Selv er hun godt fornøyd med bytte av jobb.

– Det er imponerende å se hva TRY Råd har klart å bygge opp på rekordtid. Mangfoldet av faglig bakgrunn og kompetanse gjør de til en attraktiv arbeidsplass, og en god partner for kundene. Jeg gleder meg til å lære av og samarbeide med dyktige kollegaer, avslutter hun.