Umar og Camilla er nye profiler i Sannum & Bergestuen

Umar Ashraf (37) har vært nominert til årets medienavn og utmerker seg som en uredd samfunnsdebattant. Camilla Dahl (32) bidro til å skape hype for The Hub to år før åpning og har de siste årene sørget for suksess i Kolonihagens sosiale medier.

Eva St Umar Camilla
Eva Sannum, Umar Ashraf, Camilla Dahl og Svein Tore Bergestuen. Foto: S&B

– Vi får to dyktige og veldig hyggelige nye kolleger i Camilla og Umar. De tilfører oss kompetanse som både vi og våre kunder vil nyte godt av, og vi er kjempestolte over å få dem med på laget, sier Svein Tore Bergestuen.

Umar Ashraf skal jobbe som rådgiver med strategisk fortelling, bærekraft og mangfold, og Camilla Dahl blir rådgiver med spesielt ansvar for digital kommunikasjon og sosiale medier.

– Camilla og Umar er allerede svært kompetente kommunikasjonsrådgivere, også er de klart hvassere enn oss på flere områder som er helt sentrale for oss i selskapet. I tillegg har de begge gjennom intervjuprosessen vist seg som svært kreative hoder, sier Eva Sannum.

Vil bidra til å bygge verdidrevet og engasjert arbeidsfellesskap

Umar Ashraf har en bred kommunikasjonserfaring og har jobbet med fagområdene samferdsel, likestilling, diskriminering, arbeids- og velferdsområdet i tillegg til helse og bærekraft. Umar har erfaring fra både offentlig og privat sektor. Han er tidligere folkevalgt lokalpolitiker, i tillegg har han hatt en rekke verv og engasjement i organisasjonslivet. Han er en aktiv samfunnsdebattant, forfatter, spaltist, foredragsholder, og gjesteforeleser, og har en unik spisskompetanse innen mangfoldskommunikasjon. Han kommer fra stillingen som leder for innhold og PR i BDO, har den siste tiden vært spaltist i Alltinget og debuterer snart som romanforfatter.

– Vi er en liten bransje hvor stort sett alle kjenner alle, men jeg hadde ikke møtt folka i Sannum & Bergestuen før vår første kaffe. Vi rakk å snakke om både fag og fremtid, og jeg skjønte raskt at dette var et selskap som drives av verdier, og dermed et sted jeg kan være over tid. Samtidig ble jeg møtt med nysgjerrighet og respekt for min kompetanse. Så dette ville jeg være med på. Heldigvis var det gjensidig, sier Ashraf.

Klar for litt furore i sosiale medier

Camilla har solid digital erfaring og har jobbet med sosiale medier, innhold, historiefortelling og strategi i mange år. Hun kommer fra stillingen som Content Manager i Kolonihagen, hvor hun blant annet har utviklet selskapets digitale strategi. Camilla var også med i etableringen av Clarion Hotel The Hub fra idéfase til full drift, og var ansvarlig for å bygge opp hotellets digitale tilstedeværelse.

­ – Sannum & Bergestuen er et hyggelig og sammensveiset team med stor faglig kompetanse. Det er et byrå, men ligner mer en gjeng. Jeg gleder meg til å starte, og ser frem til å kunne bryne meg på morsomme og krevende kommunikasjonsoppgaver. Og kanskje skape litt furore på nyåret, sier Dahl.

Om Sannum & Bergestuen

Siden starten i 2020 har Sannum & Bergestuen opplevd sterkt vekst og selskapet jobber nå med mange kunder som på ulike måter dytter verden i en litt bedre retning. Selskapet har åpen kundeliste og blant de nyeste kundene er Indico Systems og Egmont. Sannum & Bergestuen har flyttet inn i nyoppussede lokaler i Rådhusgata 24, og består i dag av Eva Sannum, Svein Tore Bergestuen, Kristine Meek og Maria Nakken.