Unfold henter frontend-kompetanse fra Accenture

Design- og teknologiselskapet henter inn erfaren frontend-kompetanse med ansettelsen av utvikler Ekaterina Orlova.

Ekaterina Orlova kommer fra stillingen som front-end utvikler i Accenture, hvor hun desiste fem årene har jobbet på store, komplekse prosjekter for blant annet Telenor og KLP.

– Unfold er en faglig sterk, ambisiøs og kreativ gjeng som jeg gleder meg til å bli en del av. Som utvikler er jeg opptatt av høy kodekvalitet, og ikke minst gode brukeropplevelser. Jeg opplever Unfold som et sted hvor jeg kan få mye ansvar og eierskap til produktene vi leverer, og utvikle meg faglig i tett samarbeid med andre utviklere og designere, sier Orlova.

L1004906
Egil Stene-Johansen og Ekaterina Orlova i Unfold.

Hun har utdannelsen sin i programmering fra NITH/Westerdals, og har blant annet vært foredragsholder på utviklerkonferansene Javazone i Oslo og Angular Connect i London.

Dyp teknologiforståelse

– Vi snakker hele tiden med teknologer, men de som vil trives i Unfold har et strategisk øye i kombinasjon med et sterkt talent for å løfte digitale brukeropplevelser. Det er sjeldent vi møter noen som inspirerer oss like mye som Ekaterina har gjort. Med dyp teknologiforståelse brenner hun for å bygge enkle og engasjerende brukeropplevelser som folk har nytte av over tid. Da må det være kvalitet i alle ledd og hun er ikke redd for å ta en fight for at brukerne skal få et bedre produkt,​ sier partner og daglig leder Egil Stene-Johansen i Unfold.

Om Unfold

Med Orlova teller Unfold totalt 16 ansatte og rundt 25 personer i prosjekt som jobber fra kontoret i DOGA-bygget ved Akerselva. Disse er fordelt innen fagområdene strategi, design, innhold og teknologi, og jobber med selskaper som OBOS, Krogsveen, Anton Sport og Tekna.