Unfold henter leder fra Netlife

Design- og teknologiselskapet Unfold rigger seg for vekst med å ansette Jeanett Wilberg Schibbye som Head of Operations.

90634 ecd62 original
Jeanett Wilberg Schibbye og Egil Stene-Johansen.

Jeanett Wilberg Schibbye kommer senest fra en stilling som senior prosjektleder i Netlife, og har fra tidligere flere års erfaring som teamleder for produkt- og prosjektledere i Hyper.

– Unfold befinner seg i en utrolig spennende utvikling om dagen, med stadig flere flinke folk og større prosjekter av strategisk betydning for selskapene de jobber med. Jeg gleder meg til å få være med på å bygge teamet og organisasjonen som trengs for å levere flere produkter og tjenester som gjør en reell forskjell, sier Schibbye, som går inn i den nyopprettede stillingen som Head of Operations.

Satser stort

Selskapet teller nå totalt 15 personer etter en rekke nyansettelser fra ulike fagmiljøer i løpet av de siste månedene, inkludert innholdsstrateg Andreas Ziener, strategisk rådgiver Daniel Neegaard, prosessleder Janne Mæle og utvikler Hampus Nilsson.

– Jeanett kommer til oss på et viktig tidspunkt i Unfolds historie, hvor vi satser skikkelig med flere folk og utvidet kompetanse for å kunne ta på oss flere av de oppdragene vi ønsker. Hun får en sentral rolle i å rigge oss for å få det aller beste ut av fagspesialistene våre i tiden fremover, sier Egil Stene-Johansen, som er Managing Partner i Unfold.

Tverrfaglig miljø

Unfold er bygget opp rundt fagområdene strategi, design, innhold og teknologi, og jobber både med store merkevarer som OBOS, Anton Sport, Avinor og NRK, og nyetablerte selskaper som Xeneta og Hyre.

– Selv om vi er i vekst, skal vi fortsette å være et erfarent spesialistmiljø som kan levere på høyeste nivå, og innen alle områder av digital produkt- og tjenesteutvikling. Med flere flinke folk på laget er vi nå enda bedre rustet for å utvikle slagkraftige løsninger for både norske og internasjonale selskaper, sier Stene-Johansen.